Despre noi

Firma Premier Motors s-a infiintat in anul 2005, activitatea de baza fiind aceea de import de piese auto originale din Germania.

Intre furnizorii nostri importanti se numara producatorii unor marci de prestigiu: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Ford, Fiat, Skoda, Toyota, Seat, Citroen, Peugeot si Renault.

Principalii nostri clienti sunt atelierele de service auto, magazinele de piese auto, institutii publice si private. Activitatea noastra s-a dezvoltat si in directia colaborarii cu firmele de asigurari, astfel incat putem asigura necesarul de piese de schimb pentru solutionarea daunele auto la care suntem solicitati.

Odata cu dezvoltarea portofoliului de clienti, am avut in vedere si extinderea retelei noastre de furnizori externi si din tara, la ora actuala asigurand necesarul de piese auto de schimb pentru o gama extinsa de autoturisme, autocamioane si semiremorci, atat originale, cat si furnizate de producatori consacrati.

Incepand cu anul 2009, PREMIER MOTORS a dobandit dreptul de reprezentare al marcii MAZDA pentru judetul Arad, context in care a luat fiinta o noua componenta a activitatii firmei noastre, aceea de vanzari de autovehicule. Tot incepand cu acest an, firma noastra participa in cadrul proiectului de diminuare a poluării cauzate de autoturisme, prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, derulat de Ministerul Mediului şi finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu.